top of page
  • banu kapıkıran

Sevgiyle Merhaba...

An’da yaşamak sözünü hep duyuyorsunuzdur. Değişim arayışında bunu nasıl başaracağımızı sorgularız? Bunu yaşamak için bilgi değil teslimiyet gerekir. Çünkü An’da kalmak bir olma halidir.

Anda yaşayanlar için geçmiş ve gelecek yoktur. Herşey akışta gerçekleşir. Planlar zihnimizin içinde hep bir yerde var. Bunu durdurmanın yolunu bulmadıkça, varoluş amacımızı hep kaçıracağız. Hayatımıza birçok kişi eklenip çıkacak. Bunu kontrol etmemiz mümkün olmayacak. Hayatınıza deneyim katmak için eklenenler , bazı duyguları alıp gitmek isteyenler, kendisi için doğru bildiğini yaparken canınızı yakmaya çalışanlar ve hep haklılar, olduğu gibi varlığına şükrettirenler de olacak. Unutma ki bunların hepsi katkı aslında. Hepsinin bir görevi bir nedeni var. Sen kendi yolunda dimdik yürürsen ve geçirgen olmayı başarabilirsen hiçbir deneyim seni altüst edemez. Öyle bir güçle kendi yolunda ol ki, bu alana yaklaşmak hayranlık uyandırsın. Sizi duyar gibi oluyorum soruyorsunuz bana ,

’’Ol deyince olunuyor mu ?‘’ Hayır! Biraz emek vermelisiniz kendinize ,anlamak için önce yola çıkmalısınız.Hep aynı yerde durursanız sonuçlar hiç değişir mi? Burada karşınızda kendinizi anlamanız için çokca ayna olacak. Hayatınızdaki çamurlu ayna da berrak ayna da yol gösterecek size. Önce gösterin çabanızı sonra bırakın evren geri kalanını halletsin. Siz hep okuyun, bilin, en çok da ‘Kendinizi Bilin!’

Çabaladım olmuyor altüst oldum o zaman ne olacak dediğinizi duyar gibi oluyorum. O halde şimdi tam zamanı düştüğünüz yerden bir avuç toprakla da kalkmanızın.

Bu dünya sert öğretiyorsa biraz sert oynamayı da deneyimleyeceksiniz. Deneyim dolu bu tekamül size hangi dersi verecekse almadan gitmeyin. Bu sizin hakkınız!

Peki kendim için doğru olanı nasıl anlayacağım diye sorular alıyorum . Kalbinizin sesini dinleyin. O sizi başlangıç sözleşmesine götürecektir. Bir anlaşma ile geldiniz dünyaya bu anlaşmaya ne kadar sadık kalırsanız o kadar huzurlu hissedeceksiniz.

Seçimleriniz sizi bu çizgiye yaklaştırabilirde uzaklaştırabilirde. Burada tam ve tamam hissettiğiniz anlara bakın. Bu bazen denize bakarken olur, bazen evinizde kahvenizi yudumlarken yada bir kediyi beslerken. Kendi seçimlerinizle huzura giden gerçekliğinize yaklaşın. İşte sizde tam da burda kendi yolunuzda olursanız sizi hiçbir güç yıkamaz!


  • Beyaz Instagram Simge
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page