top of page
  • banu kapıkıran

DeÄŸiÅŸim Bir Devrimdir

Biliyorum ki şu sıralar hayat zorlayıcı geliyor. Bir çıkış yolu arıyor ama bir türlü oradan çıkamıyorsunuz. Bazı konularda sınanıyorsunuz. Her şey üst üste geliyor diyorsunuz.

İşte değişimin başlayacağı nokta burası.


Değişimi her zaman mutlulukla karşılayamayabilirsiniz. Ancak bu her şeyi yeniden başlatan bir güç gibidir. Eski kimlikleriniz ve tüm eski duygularınızın artık size yabancı geliyor olmasının nedeni, onların gerçekte ölmüş olmalarıdır. Siz yeniden başlamaya hazır olduğunuzda hayat sizi yeniden doğuşa doğru iter.


Değişim isteği bazen çok öğrendiğinizde ki buna tecrübeleriniz diyorum, bazen de gerçekten derin sınamalardan sonra gelir. İlişkileriniz, sağlığınız, maddi konular ve cesaretinizle ile ilgili sınavlar vermiş olabilirsiniz.


İlişkileriniz sizi zorluyorsa dengede alıp veriyor musunuz derim. Sevgide, emekte, saygıda her zaman dengede olmalıdır. Derin farklar uçurumları büyütür ve bir tarafı mutlaka bencilleştirir.


Sağlığınız ile sınavlar veriyorsanız neden duygularınızı hiç önemsemediniz diye sorarım size. Bedeninizin bilgeliğine güvenin. Mideniz ağrıyorsa çok uzun süre hazmedemediğiniz duyguları orada sakladınız demektir.


Para hayatınızın odak noktası mı ya da kaybetme kaygılarımı yaşıyorsunuz? Belki de para elinizi kirleten bir araçtır. Bolluk ve bereket bilincinizi dengeyle değiştirmeye hemen başlarsanız hayatınız hızla değişecektir.


Cesaret işte en büyük sınavlardan biri. Var mısınız değişim için cesaretle kendinize doğru yürümeye?


Temkinli adımlarınızı değiştirin. Yeni seçimler yaratın. Evrendeki sonsuz olasılıklar arasından sizi en huzurda hissettirenleri seçin. Beklentilerinize değil onlara doğru yola çıkıyor olmanıza odaklanın. Yönünüzü ve rutinlerinizi değiştirin. Eski olan her şey az öncede kaldı. Kısır döngüden çıkmak için durun.


Şimdi burası yeni başlangıç noktanız olabilir.


Kendiniz için isteyin ve bütüne katkı için değişin. Bu kendinize vereceğiniz çok büyük bir armağandır. Çünkü değişim büyük bir devrimdir.

  • Beyaz Instagram Simge
  • White Facebook Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page